MOBILITAT
L’objectiu del projecte és unir els destins turístics de les comarques gironines i del departament francès dels Pirineus Orientals, falilitant la mobilitat sostenible.
turisme, pirineus, xarxa, ciclable, bicicleta, Girona, vacances, esport, salut, transport, comarques, gironines, turístic, projecte, ruta, pirineus, eurovelo, figueres, perpinyà, perpignan, mobilitat, costa, litoral, cap de creus, creus, excursió, excursions, camí, via, vies, rutes
18851
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18851,bridge-core-1.0.4,symple-shortcodes ,symple-shortcodes-responsive,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Mobilitat

INTERMODALITAT

MOBILITAT transport públic sostenible bicicletes

La promoció de l’ús de la bicicleta en els desplaçament quotidians passa per millorar la intermodalitat amb altres mitjans de transport. Bicitranscat preveu accions per facilitar l’ús combinat de la bicicleta amb altres transport públics com ara el bus i el tren. Un dels objectius del projecte és millorar la informació disponible sobre itineraris, horaris i serveis de lloguer de bicicletes, entre d’altres. Així com proporcionar porta-bicis als autocars i aparcaments de bicicletes i carregadors elèctrics a punts estratègics de la ruta.

En aquest mateix sentit es potenciarà el calculador d’itineraris «Mou-te» de la Generalitat de Catalunya, que esdevindrà una eina clau per assolir els objectius d’intermodalitat plantejats.

MOBILITAT SOSTENIBLE

Bicitranscat respon a una demanda del territori de millorar les opcions de mobilitat sostenible, al mateix temps que ofereix una nova infraestructura pel desenvolupament del turisme actiu i de natura.

 

Bicitranscat té implicacions de caire econòmic, social i mediambiental transfronterer a través d’estratè- gies conjuntes a favor del desenvolupament territorial sostenible. Per això el projecte desenvoluparà turísticament i econòmicament el territori d’una manera sostenible.

Consultant els horaris d'AVE a Girona

MOU-TE

MOBILITAT catalunya transport públic generalitat

 Mou-te amb transport públic per Catalunya és el cercador de rutes a Internet promogut per la Generalitat de Catalunya amb la voluntat d’integrar tota l’oferta de transport públic que opera dins del territori català.

 

Informa sobre horaris i itineraris de trens i autobusos urbans i interurbans dels quals en són titulars la Generalitat de Catalunya, l’Àrea Metropolitana de Barcelona, l’Autoritat del Transport Metropolità de Barcelona, el Ministeri de Foment i els ajuntaments.

MAPA

Consulta el mapa de la regió transfronterera de les comarques gironines i els Pirineus orientals.

DESCÀRREGUES

GUIA DE COMUNICACIÓ

MANUAL

MAPA

TRAÇAT