ITINERARIS
Gaudeix dels itineraris ciclables de Bicitranscat a Catalunya i França, i no et deixis la bicicleta a casa!
turisme, pirineus, xarxa, ciclable, bicicleta, Girona, vacances, esport, salut, transport, comarques, gironines, turístic, projecte, ruta, pirineus, eurovelo, figueres, perpinyà, perpignan, mobilitat, costa, litoral, cap de creus, creus, excursió, excursions, camí, via, vies, rutes, itineraris
18956
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18956,bridge-core-1.0.4,symple-shortcodes ,symple-shortcodes-responsive,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Itineraris

Consulta els itineraris que et permeten desplaçar-te entre les comarques gironines i el departament francès dels Pirineus Orientals, a través d’una xarxa ciclable interconnectada a diferents mitjans de transport públic.

ITINERARIS
consorci vies verdes girona

S’entén per “Vies Verdes” aquelles infrastructures de comunicació desenvolupades sobre trams ferroviaris desafectats del trànsit i, sobre camins de la natura destinats a usuaris no motoritzats, vianants, ciclistes o persones amb mobilitat reduïda, que es poden utilitzar per a fins recreatius i per a desplaçaments entre centres d’activitat. En general, són corredors de comunicació no motoritzats, fàcils, agradables de recórrer i segurs.

PirineXus logotip

Pirinexus és una anella ciclable transfronterera, una ruta circular que uneix les comarques gironines amb la Catalunya francesa. Passa per un total de 53 poblacions i 8 comarques diferents, i combina traçats de vies verdes amb altres rutes ciclables com camins rurals o carreteres amb baixa densitat de trànsit. Cal adaptar-se a l’orografia del terreny i a les vies existents.

DESCÀRREGUES

GUIA DE COMUNICACIÓ

MANUAL

MAPA

TRAÇAT